вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Відзначили ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ






Насичений святковий день виявився для вчителів Шишацької спеціалізованої школи імені В.І.Вернадського. Із самого ранку уччні підготували приємний сюрприз. Всіх вчителів діти зустрічали привітаннями і гучними оплесками, а весела музика задавала тонус на цілий день.

 Також учні 2-11 класів підготували концерт. Родзинкою якого було, вже традиційне для нашої школи, селфі із вчителями. Та головне - відео!!! Напередодні учні 8-Б класу задавали вчителям типові запитання: "Якби у вас була
зайва 1000грн, куди б ви її витратили?", "Яка улюблена книга, фільм?", "Чим планують зайнятися на канікулах?"... Всі відповіді вчителів знімалися прихованою камерою, а тому більшість із них здогадалося про "підставу" лише на концерті, коли побачили себе на екрані! Дітям вдалося розмішити педагогів та показати"зі сторони" які ж ми всетакі схожі один на одного.

Після шкільного свята естафету привітань перейняли можновладці Шишацького району, які в РБК відзначили найактивніших працівників шкіл району. По закінченню урочистої частини на вчителів чекав ще один святковий концерт.

Ввесь день в школі для вчителів пройшов у піднесеному настрої! Саме в такі моменти, коли учні щиро тебе вітають, розумієш, що дана професія обрана не даремно!

Від себе особисто хочу привітати всіх колег із професійним святом, побажати всім любові у всіх її широких проявах. Адже щоб бути хорошим вчителем потрібно любити те, що викладаєш і тих, кому викладаєш.










Немає коментарів:

Дописати коментар