середу, 19 жовтня 2016 р.

Відзначили День захисника України

10.10. в Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І.Вернадського було проведено ряд заходів до Дня захисника України. В гості до школи завітали уасники АТО які поспілкувалися із учнями 5-11 класів, відповіли на їхні запитання.
12.10 моїм вихованцям пощастило зустрітися із ними ще раз у більш тісному колі. Спеціально для учнів восьмого класу, працівниками районної бібліотеки було проведено зустріч не лише із воїнами АТО, а й волонтерами, які також були на передовій і всіляко допомагали бійцям. Дітям випала нагода особисто потиснути руку захисникам, вручити квіти та щиро подякувати. Захід був надзвичайно емоційним, не всі діти могли стримати сльози. За участь школи у волонтерській діяльності активісти  подарували школі картину, що була виготовлена на передовій. Тепер вона постійно нагадуватиме учням про ціну миру в нашому регіоні, і що потрібно цінувати те, що ми маємо!
13.10 учні школи взяли участь в урочистій ході та відвідали заходи в РБК. Золотарьову Анастасію, ученицю 8-Б класу, було відзначено подякою за активну волонтерську діяльність. Ще раз Настя підтвердила, що не даремно є старостою класу та шкільною активісткою!






Немає коментарів:

Дописати коментар