неділю, 13 листопада 2016 р.

Відбувся семінар-практикум спеціалістів відповідальних за організацію музейної роботи. "Роль музейної педагогіки у національно-патріотичному вихованні та особистому розвитку дітей і молоді"



Цього року учаникам семінару-практикуму випала нагода відвідати м. Горішні Плавні. Впродовж 2 днів (10-11 листопада) педагоги відвідали 4 школи. До уваги було представлено: Зразковий меморіальний музей В.О.Нижниченка, Зразковий шкільний музей народознавства "Диво", музей історії школи №5, музей українського побуту школи №4. Крім того, кожна школа демонструвала свої класи, які оснащені новими сучасними приладами. По завершенню першого робочого дня всі учасники зібралися в Горішньоплавнівського центру дитячої та юнацької творчості де ознайомили із новими положеннями роботи пришкільних музеїв.
Другого дня нами було відвідан історико-культурні пам"ятки та промислові підприємства м.Горішні Плавні та відвідано карєр і Келеберду. Всі отримали масу позитивних емоцій і вже чекаємо на наступний двохденний семінар!


Немає коментарів:

Дописати коментар