понеділок, 16 січня 2017 р.

Новорічні свята

В Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І.Вернадського пройшли новорічні ранки для 1-11 класів. Традиційно, перші естафету перейняли учні 1-4 класів. Юні артисти відправилися РБК на перегляд зимової казки, що підготували працівники РБК. Діти впродовж години із захопленням і переживанням спостерігали за веселими подорожами Діда Мороза. Після завершення казки учні показували свої концертні номери для Діда Мороза та отримали подарунки.

Далі святкування Нового року почали 5-7 класи, які підготували концертну програму аж на півтори години! Учні співали, танцювали, грали на інструментах, читали вірші, привітання, показували новорчні гумористичні казки. І, звичайно, приймали привітання від Діда Мороза і Снігуроньки.




Але найбільше всі учні чекали на вечір для 8-11 класів. Звичайно, впродовж останніх двох тижнів всі діти ретельно готувалися до казки! Цього року до нашої школи завітали Бременські музиканти. Був підібраний неповторний акторський склад, учні справилися із грою на "відмінно"!
Ввесь зал разом із героями на сцені переживали за них, підтримували. Тому наприкінці виступу артисти отримали бурхливі овації!








Немає коментарів:

Дописати коментар