неділю, 29 січня 2017 р.

Тиждень МІФ у школі (Математики, інформатики, фізики)


Із 23 січня по 27 січня в Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І.Вернадського пройшов тиждень фізики, математики та інформатики. В рамках тижня щоденно проводилося ряд заходів в яких учні 5-11 класів брали участь. Так у понеділок (23.01) було оголошено конкурс на кращий математичний малюнок, ребус, кросворд. За результатами якого перемогу отримали: Лень В., Дуброва А., Рибалко Д. Крім того, 2-11 класи проявили неабияку активність у підготовці до Міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру". У 5-х класах Левченко Л.В. і Левченко В.В. провели гру "Найрозумніший" у якій ІІІ місце посів Маловічко Ярослав, ІІ місце - Шуть Андрій, І місце - Левченко Михайло.
24 січня Бережна Л.П. провела для 11-х класів захоплюючий фізичний квест по всій школі. За результатами якого, перемогу отримала команда "Смайлики". А наприкінці дня Чеботарьов О.О. і Малик В.П. для учнів 9-Б класу демонстрували фільм: " Історія розвитку інформатики".
25 січня Левченко Л.В. провела математичні змагання у 6 та 7 класі. Переможцями стали відповідно ІІІ місце - Шкільнюк Наталія, Пугач Артем, Сухімов Геннадій, ІІ місце - Горбонос Єлизавета, І місце - Колотай Наталія, ІІІ місце - Джурка владислав, ІІ місце - Величко Ілона, В"юн В"ячеслав, І місце - Шупик Каріна. Гелей М.І. провела для учнів 11-х класів "Математичний калейдоскоп", за результатами якого перемогу отримав 11-Б клас.
26 січня учні 7 класу переглянули фільм: "Цікава математика", який продемонструвала для них Левченко Л.В. В 10 класі Бондарчук Л.І. провела гру: "Математичний стадіон".
27 січня 8 класи переглянули фільм: "Математика навколо нас" та, разом із Бухун Т.О., розвязували математичні софізми. Фінальним акордом тижня стала інтелектуально-розважальна гра: "Печера скарбів", яку провели Вітценко В.М. і Левченко Л.В. для учнів 9-х класів.
Всі активні учасники і пераможці під час проведення змагань були відзначені солодкими призами та нагороджені на шкільній щотижневій лінійці.


Немає коментарів:

Дописати коментар