понеділок, 21 березня 2016 р.

Теоретичні та практичні аспекти професійного зростання молодого вчителя

Саме під такою назвою 16 березня на базі Шишацької спеціалізованої школи імені В.І.Вернадського пройшов районний семінар-практикум для молодих педагогів. Семінар був корисним та цікавим одинаково для всіх вчителів не залежно від предмету який вони викладають. Нас ознайомили із правилами ведення шкільної документації. Показали як розвивати креативні компетентності особистості. Ознайомилися із відеофрагментами інтегрованого уроку та побачили такий урок на практиці. Для мене, як вчителя математики, пізнавальним було використання ІКТ і ППЗ на уроках. І особливим для кожного став майстер-клас по виготовленню Великоднього кошика та писанки.

Було і мені чим поділитися із колегами, мною було проведено майстер-клас по створенню блогів по закінченню якого кожен вчитель вийшов не лише із позитивними емоціями, а й з новеньким блогом, платформою для подальшої роботи в Інтернеті.
По закінченню такого насиченого дня нам провели психологічний тренінг "Психічне здоров'я - запорука усіху". Де кожен зрозумів, що ми щасливі та успішні люди!
Дякую всім організаторами за такий насичений, корисний та незабутній день для кожного із нас!











Немає коментарів:

Дописати коментар