суботу, 24 лютого 2018 р.

Вальс! Вальс! Вальс!

В Опорному закладі "Шишацька спеціалізована школа імені В.І.Вернадського Шишацької селищної ради" відбулося свято музики, краси і грації - свято вальсу. Це, мабуть, найочікуваніша подія для учнів, вчителів та батьків школи. Цього року на святі були не лише учні 4-11 класів, а й філії закладу, тому вечір видався напочут масштабним та святковим. Були представлені танцювальні композиції від класичних і аж до зовсім сучасних постановок. Журі конкурсу вирішило відзначати кожен клас як переможець в певній номінації, адже однозначно визначити хто ж був найкращим було надзвичайно важко.
Для мене, як класного керівника 9-Б класу, звичайно, були фаворитами мої вихованці.  Вони стали переможцми у номінації "Найромантичніша історія" і це дійсно так, найпристрастніший сучаний вальс був саме у їхньому виконанні. Відео для перегляду доступне за посиланням.
Хочеться подякувати організаторам конкурсу, спонсорам, батьками, учням, вчителям за те, що кожен зробив вагомий внесок в це свято яке вже стало візитівкою нашої школи.






Немає коментарів:

Дописати коментар